BMI BEREKENEN

Hoe afvallen met het fruit dieet?

Fruit Dieet
Met een fruitdieet verantwoord afvallen of vermageren…dat wil iedereen wel. Fruit is niet alleen lekker maar ook nog eens hartstikke gezond. Een ideale combinatie dus. Je kunt het altijd gaan volgen en reken maar dat je in de zomer er strak bij loopt!

Wat moet je doen?
Heel eenvoudig dus geen moeilijke toestanden. Het basisprincipe is twee dagen alleen fruit eten en daarna een dag eten zoals je gewend bent. Meer is het niet! Je mag net zoveel koffie en thee drinken zonder suiker en veel water drinken is altijd goed. Water zuivert het lichaam.

Toch even opletten!
De ene fruitsoort is de andere niet. In een fruitsoort kunnen heel veel calorieën zitten en in een andere fruitsoort stukken minder. In aardbeien zitten meer calorieën dan in bijvoorbeeld kruisbessen. In een banaan zit meer dan in een sinaasappel. Daar moet je dus wel rekening mee houden! We hebben een lijst gemaakt met het aantal calorieën per fruitsoort: aantal calorieën per fruitsoort.

Wat wordt er aanbevolen tijdens het afvallen?
Verdeel de hoeveelheden over de dag. Dus niet alles in één keer opeten; dat lijkt beter maar dat is het niet! Probeer ook meer te bewegen door eens te fietsen naar de supermarkt of ga eens een heerlijke gezonde wandeling maken. Vermageren gaat niet snel en zo hoort het ook. Maar spelenderwijs val je af en daar gaat het tenslotte om. En ook je huid wordt er mooier van. Veel succes toegewenst!