BMI BEREKENEN

Lees hier hoe je kan afvallen met het darm dieet

Darm Dieet
Een darmdieet is met name geschikt als je darmstoornissen hebt. Een darmstoornis kan zijn een verstopping ofwel obstipatie. Een andere stoornis kan een darmontsteking zijn ofwel de Ziekte van Crohn of een uitstulping van de dikke darm ofwel diverticulose. Tenslotte kan een stoornis darmkrampen zijn met diarree afgewisseld met obstipatie.

Een gezonder darmwerking
En dat kan door vezelrijke voeding te nemen, vetarm en voldoende drinken. Doe je het tegenovergestelde dus vet eten, vezelarm en te weinig drinken, dan kunnen darmstoornissen ontstaan.

Enkele goede producten
Bijna alle soorten groenten en fruit, alle volkorenproducten en vijgen en noten worden geadviseerd. Volkorenbrood is prima, volkoren macaroni en spaghetti, muesli, gekookte aardappels, magere yoghurt, fruit, fruitsap en groentesap.

Wat niet mag!
Geen frituurproducten, hard gekookt of gebakken eieren, soep uit blik, ver vlees, pudding van volle melk bereid, chocolade, koffie, cacao, thee, geen alcohol en koolzuurhoudende dranken.

Resultaat
Door vetarm te eten, veel water te drinken en veel vezels te eten zul je gaan afvallen. Het wordt ook aanbevolen dit darmdieet te blijven volgen met als resultaat een prima darmwerking en een gezond en mooi lichaam. Je hoeft er niks voor te doen om af te vallen, je moet alleen anders gaan eten en bewuster met vet omgaan en daarom dit darmdieet.